Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” începe implementarea proiectului “Improving health-care services through innovative RO-HU surgical ideas”

SPITALUL CLINIC JUDEŢEAN DE URGENŢĂ „PIUS BRÎNZEU” TIMIŞOARA are onoarea de a anunța începerea implementării proiectului cu titlul “Improving health-care services through innovative RO-HU surgical ideas” – acronim ROHUNOVATION, în parteneriat cu Universitatea din Szeged.

La 1 ianuarie 2020, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu”, în calitate de lider, a început implementarea proiectului “Improving health-care services through innovative RO-HU surgical ideas” – acronim ROHUNOVATION în parteneriat cu Universitatea din Szeged, în baza contractului de subvenție ERDF nr. 182294/ 31.12.2019, cod proiect ROHU400, încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg V-A România-Ungaria.
Obiectivul general al proiectului este: Îmbunătățirea serviciilor medicale la nivel local și regional RO-HU prin dezvltarea coordonată a serviciilor și echipamentelor medicale, stabilirea unui parteneriat solid transfrontalier prin înființarea unei echipe comune interdisciplinare de experți medicali și facilitarea accesului rapid și ușor al populației din zonele eligbile la serviciile medicale.

FRONTIER Management Consulting este partener si sustinator al acestui proiect, avand roul de asistenta in activitatile de diseminare ale proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 2.935.100,00 euro, din care valoarea totală a asistenței financiare nerambursabile din ERDF este de 2.949.835,00 euro, contribuția din bugetele naționale ale României și Ungariei este de 410.948,35 euro, iar valoarea co-finanțării eligibile a partenerilor de proiect este de 29.316,65 euro. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni.

Manager de proiect: Prof. univ. dr. Ciprian Duță
Coordonator regional: Prof. univ. dr. Lazăr Fulger

Persoana de contact: Tudorache Ana Irina, tel.: 0721369829, E-mail: rohunovation@gmail.com.

Scrie un comentariu

Clienti si parteneri