Eveniment Regional la TIMISOARA

FM Management Consultancy SRL (FMMC) organizeaza la Timisoara, in data de 28 aprilie 2017, evenimentul regional din cadrul proiectului „Cercetari privind identificarea prioritatilor de dezvoltare a bioeconomiei in Romania pentru perioada 2016-2030”. Proiectul este finantat din Bugetul de Stat de catre Ministerul Cercetarii si Inovarii si coordonat de catre INCD pentru Chimie si Petrochimie - ICECHIM din Bucuresti.

Evenimentul regional are ca scop prezentarea rezultatelor referitoare la directiile strategice si obiectivele de dezvoltare a bioeconomiei in Romania si dezbaterea acestor rezultate cu actorii relevanti din sistemul CDI din regiunea de Vest a Romaniei.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 09.00, in Sala Nera 2 din Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, situat in B-dul. Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timisoara (click pentru agenda evenimentului).

In scopul prezentarii interesului si inregistrarii Dvs., va rugam sa completati formularul on-line aici pana la data de 24.03.2017.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment va rugam sa contactati pe Georgiana Buzdugan  sau tel. 0731 315 486.

Scrie un comentariu

Clienti si parteneri