• 1589439854-Curs adresat companiilor din orice sector pe tema gestionarii performante a resurselor și deseurilor și introducere in economia circulară!

Curs adresat companiilor din orice sector pe tema gestionarii performante a resurselor și deseurilor și introducere in economia circulară!

♻️ Centrul National pentru Productie si Consum Durabile organizeaza un nou curs adresat companiilor din orice sector pe tema gestionarii performante a resurselor și deseurilor și introducere in economia circulară!
Manageri, administratori, responsabili de mediu, achizitori, economisti sau ingineri, veti beneficia de competente noi care vă vor ajuta sa salvati banii organizațiilor dvs si sa respectati cerințele legale din domeniu!

De ce să participi la curs?
Pentru ca legislatia in continuă schimbare ne dă bătăi de cap si nerespectarea ei ne poate aduce amenzi de pâna la 20 000 lei !
Pentru ca au apărut prevederi legale noi despre care trebuie sa fim informați!
Pentru că există potențial ne-exploatat pentru a economisi resursele ți a evita deșeurile!
Pentru ca deșeurile și ambalajele reprezintă o problemă pentru companie, pe care o puteți controla și gestiona mai bine!
Pentru ca deșeurile înseamnă resurse și resursele înseamnă bani!

Unde? Online desigur!
📆Datele: 26 si 27 Mai!

Inscrieri la adresa de email:
📧 Email: aidaszilagyi@cnpcd.ro
sau
📞 Tel: 0724528900

*Text preluat: https://www.linkedin.com/posts/aida-szilagyi-94157319_centrul-national-pentru-productie-si-consum-activity-6665535630262566912-ibyi

 

Scrie un comentariu

Clienti si parteneri