BeHEALTH – Eveniment ONLINE Internațional pentru Sănătate 2020, 27-29 Octombrie

BeHEALTH – Eveniment ONLINE Internațional pentru Sănătate 2020

27-29 Octombrie, Romania

Te interesează accesarea ecosistemului global al industriei medicale?

Dorești să întâlnești antreprenori de succes și întreprinzători în domeniul sănătății și să aflii modul în care fondurile UE au făcut diferența? Iți dorești să ai un impact real în inovarea medicală?

Atunci acest eveniment este pentru tine!

 

OPORTUNITATE UNICĂ

Cea de-a treia ediție a evenimentului va reuni companii, organizații, universități și entități publice, creând mediul perfect pentru parteneriate internaționale, avand ca scop creșterea competitivității economice din domeniul Sănătății.

CINE SUNTEM

RoHealth este singurul Cluster pentru Sănătate și Bioeconomie cu acoperire națională. Prin intermediul colaborarilor din cluster au fost generate si implementate proiecte de peste 200 mil EUR vizând competitivitatea și inovarea. În prezent, Clusterul este certificat ESCA cu emblema Silver si include 71 de organizatii membre cu expertiză in următoarele domenii: e-health și educație, echipamente și instrumente medicale, medicină translațională, materiale pentru sănătate, infrastructuri de cercetare în domeniul sănătății, bioeconomie pentru sănătate.

Rezultatele evenimentului de brokeraj BeHEALTH vor contribui la dezvoltarea de oportunitati cu impact in piață prin facilitarea colaborărilor cu parteneri din domeniul Sănătății.

Agenda evenimentului include pe lângă sesiunea de întâlniri bilaterale prearanjate, un concurs dedicat Start-up-urilor românești și șase panel-uri de discuție în jurul expertizei membrilor din cluster. Scopul nostru este să creăm o experiență unică pentru participanți prin mixarea tematicilor precum: importanța internaționalizării, tehnicilor și politicilor specifice de intrare pe piața externă, rolul clusterelor în procesul de inovare, accesul la surse de finanțare naționale și internaționale, modele de bune practici în domeniul afacerilor și inovării în domeniul sănătății, drepturi de proprietate intelectuală și rețelele internaționale în domeniul Sănătății.

 

DE CE SA PARTICIPI?

  • Pentru a afla despre cele mai noi oportunități de finanțare în domeniul Sănătății și Bioeconomiei. Astfel poti afla cum ideea ta poate fi transformată într-un produs real.
  • Sa întâlnești antreprenori de succes și întreprinzători în domeniul Sănătății.
  • Sa imbunătățesti rețeaua de contacte a organizației tale cu companii cheie din domeniul Sănătății din mediul internațional.
  • Pentru a beneficia de întâlniri bilaterale prearanjate organizate în prealabil, în funcție de specificul proiectului dvs. (dacă sunteți în căutarea de parteneri, nu trebuie să ratați acest eveniment!)
  • Și DA, sponsorizăm cea mai bună idee de afaceri din concursul Start-ups Internationale în Sănătate!

 

Înscrierile la eveniment se fac accesând link-ul: https://international-brokerage-event-in-healthcare.b2match.io/ 

 

Pentru suport, vă rugăm să ne contactați la: rohealthevents@gmail.com, Tel: +40727746348

Scrie un comentariu

Clienti si parteneri